dissabte, 25 de març del 2017

Estrenes cap de setmana 24 de març de 2017


El bar, Alex de la Iglesia, Espanya, 2017, 100 min. Intèrprets: Emma Suarez, Mario Casas, Carmen Machi, Secun de la Rosa.
Un grup de persones totalment heterogeni esmorza en un cafè del centre de Madrid. Un d’ells té presa i quan surt per la porta, rep un tret al cap. Ningú s’atreveix a ajudar-lo, estan atrapats.

La cura del binestar, Gore Verdinski , EE-UU – Alemanya, 2017, 146 min. Intèrprets: Dane Dehaan, Jason Isaacs, Mia Goth.
Un executiu jove i ambiciós es enviat a rescatar el president de la seva companyia en un idíl·lic però misteriós centre de benestar perdut en algun remot lloc dels Alps suïssos. Aviat, comença a sospitar que els miraculosos tractaments del balneari no son el que semblen.

Una historia de locos, Robert Guédiguian, França, 2015, 134 min. Intèrprets: Simon Abkarian, Syrus Shahidi,  Ariane Ascaride,  Razane Jammal.
Aram, un jove armeni, fa explotar el cotxe del ambaixador de Turquia en París. En aquest moment, un ciclista que passava por aquí és ferit de gravetat. La mare del terrorista se sent culpable i sent la necessitat de anar a la habitació del hospital del ferit per demanar-li perdó.

Un hombre llamado Ove, Hannes Holm, Suecia, 2015, 115 min. Intèrprets: Rolf Lassgård,  Bahar Pars,  Filip Berg,  Ida Engvoll.
Ove no és el típic veí amb qui t’agradaria creuar-te pel barri. És un rondinaire i un pesat que insisteix fins la exageració en mantenir l’ordre i la disciplina, un home de seixanta anys solitari i ressentit a qui el destí li a pres massa coses. Però en la vida d’Ove alguna cosa està a punt de canviar.

Redención, Antoine Fuqua, EE.UU., 2105, 124 min. Intèrprets: Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, Forest Whitaker, Naomie Harris.
Billy Hope, campió del món dels pesos semi pesats de boxa, ho té tot: una gran carrera, una bonica y enamorada muller, Maureen, una filla adorable i un estil de vida amb tot tipus de luxes. Però quan el seu entrenador i amic de tota la vida l'abandona, Hope s’enfonsa i es presenta davant un inusual salvador d’un decadent gimnasi local.

Rara, Pepa San Martín, Xile, 2016, 93 min. Intèrprets: Julia Lübbert, Mariana Loyola, Agustina Muñoz.
D'ença de la ruptura dels seus pares, Sara i la seva germana més petita viuen amb la seva mare, que ara manté una relació amb un altra dona. Cada dia en la seva vida de totes elles és igual a la de qualsevol família. Però, no tot el món ho veu de la mateixa manera, especialment el pare de Sara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada