dimecres, 5 de juny del 2019

Juliol bandarra 2019 - Amanece que no es poco

JULIOL BANDARRA

Refresca't aquest estiu a la Biblioteca amb el Cicle RUBICINE MMT 2019

Cada dilluns del mes de juliol es projectarà una pel·lícula a l’Auditori de la Biblioteca

Abans de cada pel·lícula es farà el passi d'un curtmetratge del programa Cinema Bandarra ofert per la plataforma #eldiamescurt. https://www.eldiamescurt.cat/bandarra/


Dilluns 1 de juliol a les 18 h, a l’Auditori – AMANECE, QUE NO ES POCO


Amanece, que no es poco, José Luis Cuerda, 1989, España, 113 min. Intèrprets: Antonio Resines, Aurora Bautista, Gabino Diego, José Sazatornil, Luis Ciges, Carmen de Lirio, Francisco Martínez, Ovidi Montllor, Chus Lampreave.

Sinopsi: Un jove enginyer espanyol (Antonio Resines), professor de la Universitat d'Oklahoma, torna a Espanya per gaudir d'un anys sabàtic. El seu pare (Luis Ciges) ha comprat una moto amb sidecar per fer viatges de plaer els dos junts. Pare i fill arriben a un poble de muntanya, molt amagat. El poble sembla buit, però no ho està. El que passa és que tots els seus veïns, menys el negre Nge Ndomo, han anat a missa. Que tots els habitants del poble vagin a missa tots els dies de l'any és l'habitual. El capellà es dóna tal aragonesa amb la litúrgia i l'alçament de hòstia que no hi ha fidel que vulgui perdre l'espectacle. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada